Jdi na obsah Jdi na menu

Používaná technika

K-2 EMF METR - GHOSTMETR
EMF Metr je kompaktní a snadno použitelný měřič síly elektromagnetického pole (dále jen EMF). Jeho použití je dvojího druhu: Jasně znázorňuje míru nebezpečí EMF polí v jednotkách MilliGauss od bezpečného (zelená dioda) až po zdraví nebezpečný (červená dioda), ale též lze spolu s ním navázat komunikaci s duchovním světem. K-2 neboli Ghostmetr je vybaven pěti diodami, které se rozblikají při určité síle EMF. Duchové podle jedněch teorií dokáží s tímto EMF do určité míry manipulovat, čímž můžou podle potřeby a schopností rozblikat tento přístroj a navázat tak komunikaci s námi – živými. Můžou též odpovídat na jednoduché otázky typu: Ano-ne. Aby používání tohoto citlivého přístroje nic nenarušovalo, vypínáme při jeho funkci mobilní telefony i elektroniku, neboť vyzařují EMF záření, které tento přístroj dokáže zachytit.

 

DIKTAFON
Tyto přístroje též slouží pro více účelů. V naší skupině máme dva: Olympus VN-711PC s mono záznamem a Sony ICD-UX512N se stereo záznamem. Oba se již v terénu velice osvědčily. Slouží nám jako záznamníky při vyšetřování, díky nimž máme přehled o celém průběhu vyšetřování. Zároveň při vyhodnocování záznamů z diktafonu zjišťujeme, zda je nahráno při vyšetřování paranormálních jevů EVP (v češtině Fenomén elektronického hlasu), které bereme jako důkaz úkazu lidské či nelidské duchovní entity.

 

GHOSTBOX P-SB7

Přístroj sloužící ke komunikaci s paranormálními entitami. Pracuje na principu rádiových frekvencí a vytváří tzv. bílý šum, díky němuž mají entity možnost se zvukově projevit. V terénu je velice užitečný, protože tak můžeme komunikovat s entitami přímo.

KAMERY
Jelikož je naše práce orientována i na pořizování obrazových záznamů a jejich pozdějšího zpracování buď v ukázky z vyšetřování či rovnou dokumentární snímky, máme pro tyto účely k dispozici kamery s funkcí HD. Minimálně jsou velice užitečné v tom, že dokáží v daný přesný čas zachytit naše postřehy i pocity a též se na nich může zaznamenat možný záhadný úkaz, po kterém třeba zrovna pátráme. Výhodou je také obrazový záznam při vyhodnocování zvukového záznamu z diktafonu, kde se může zjistit, jestli možný paranormální zvuk – EVP pochází od někoho z nás či skutečně z neznámého zdroje.

 

FOTOAPARÁTY
Každý vyšetřovatel má u sebe ideálně fotoaparát, skrze nějž zaznamenává svět kolem sebe, včetně záhadných úkazů, svých kolegů i náhodných okamžiků, kdy se často objeví i velice zajímavé úkazy – důkazy o paranormální i jiné aktivitě, kupříkladu na fotce je někdo, kdo tam nemá být.

 

TEPLOMĚR
Slouží k měření teplot ve °C. Pomáhá nám zjistit, jestli v místech výskytu záhadných jevů nepoklesává teplota v rychlých časových intervalech, nebo naopak nestoupá. Jejich využití spíše orientujeme na interiéry, než na exteriéry.

 

DIGITÁLNÍ MĚŘIČ EMF
Přesnější a citlivější verze K-2 EMF Metru. Je sice nevhodná ke komunikaci, ale skrze ní můžeme zachytit přirozené EMF a odlišit ho tak od těch s možným paranormálním původem. Má digitální ciferník, který dokáže zachytit i desetiny MilliGauss. Paranormální aktivita je na něm též zachytitelná, ale těžko s touto hodnotou se může dále pracovat jako u K-2. Přesto je velice důležitým citlivějším doplňkem už tak citlivého, výše uvedeného přístroje.

technika.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

loveawake.ru - Are you 18? Come in and don't be shy!

1. 2. 2022 3:38

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

Ellin - ghoostmetr

17. 1. 2015 15:29

dobrý den chtěla bych se zeptat kde se dá sehnat ghoostmetr děkuji

Niccy - Re: ghoostmetr

20. 1. 2018 19:29

Zdravím :)
Pro začátek bych na Vasem miste zkusila onlineshop. Vzhledem k době, jakou máme, není už takový problém sehnat, co člověk potřebuje..