Jdi na obsah Jdi na menu

Dokumenty, videa a EVP

Zde si můžete prohlédnout publikované dokumenty, krátká videa či  EVP nahrávky pořízené při našich vyšetřováních.

 

 

DOKUMENT:  ZAPOMENUTÝ NOVÝ MLÝN  NOVÝ!!! 

 

Nahodile jsme objevili opuštěný mlýn, který se jevil tajemně. Přímo nás vyzýval k prozkoumání. 22.11.2020 jsme ho ve večerních hodinách navštívili a započali vyšetřování paranormálních jevů. Přestože nebyla naše návštěva dlouhá v zapomenutém a chátrajícím mlýně, jsem zažili mnoho zajímavého, chvílemi až děsivého. Jak akce probíhala...? 

 

 

 

 

DOKUMENT:  III. díl VYŠETŘOVÁNÍ V JENÍČKOVĚ LHOTĚ  

 

III. díl dokumentu z vyšetřování paranormálních jevů v Jeníčkově Lhotě. Dozvíte se, co se dělo po setmění. Nebylo toho málo. Entity na sebe nenechaly dlouho čekat. Dávaly o sobě vědět různými způsoby. Jak celé vyšetřování probíhalo a dopadlo..?

 

 

 

 

DOKUMENT: II.díl VYŠETŘOVÁNÍ V JENÍČKOVĚ LHOTĚ - PRVNÍ KONTAKT  

 

II. díl dokumentu z vyšetřování v Jeníčkově Lhotě. Dozvíte se, co se dělo při našem průzkumu v domě i mimo něj. První komunikace a důkazy ohledně přítomnosti entit a paranormálních jevů

 

 

DOKUMENT: I. díl VYŠETŘOVÁNÍ V JENÍČKOVĚ LHOTĚ - DLOUHÁ NOC  

 

I. díl z našeho vyšetřování v Jeníčkově Lhotě. Minulý rok jsme byli požádáni paní Jindřiškou, zda bychom její rodině pomohli. V jejich rodinném domě se usídlily entity, které rodinu přímo psychicky i fyzicky terorizovaly. V prvním díle se dozvíte, co vše je v oblasti paranormálních jevů možné zažít...

 

 

DOKUMENT:  ZAPOMENUTO ČASEM - BÝVALÁ OSADA KRČÍN  

 

V roce 2016 naše skupina MYSTERY HUNTERS CZ, náhodně objevila zaniklou osadu Krčín. V rozvalinách bývalého statku jsme zaregistrovali výskyt paranormálních jevů. Proto bylo záhodno zapomenuté místo více prozkoumat. Znovu jsme opuštěnou usedlost navštívili s technickým vybavením a zdejší paranormální jevy vyšetřili. 

 

 

DOKUMENT:  KŘIŽOVATKA SMRTI U SLOUPU  

Severně z Českých Budějovic na Prahu, je stará výpadovka s křižovatkou u Sloupu, kde nedobrovolně ukončilo svůj život mnoho lidí. Jedná se o pouhé, nešťastné náhody, nebo za vším vězí něco děsivého?

30. 9. - 1.10. 2017 se vydala naše skupina MYSTERY HUNTERS CZ tuto záhadu a paranormální jevy prozkoumat...

 

 

DOKUMENT:  NEKLIDNÉ ENTITY V MYSLKOVICÍCH  

Začátkem roku 2018, nás požádal Michal Zadražil o pomoc. V domě ve kterém žije, se dějí paranormální jevy, které se stávají býti neúnosné. Kamarádi a známí, kteří u něho cosi nevysvětlitelného zažili, se bojí po této zkušenosti Michala navštěvovat.

Přijali jsme tuto výzvu, a v únoru 2018 se vydala naše skupina do Myslkovic tuto nepříjemnou záležitost vyšetřit. 

 

 

DOKUMENT:  NEJTAJEMNĚJŠÍ A NEJDĚSIVĚJŠÍ LES V EVROPĚ

LES HOIA BACIU V RUMUNSKU  

 

Zkrácený dokument z našeho vyšetřování paranormálních jevů v lese Hoia Baciu v Rumunsku.

 

 

                DOKUMENT: TAJUPLNÝ ŽIDOVSKÝ HŘBITOV   

 

V srpnu, roku 2017 vyšetřovala naše skupina v okrese Tábor na starém židovském hřbitově,

kterému se lidé z blízkého okolí raději obloukem vyhýbají. Co vede místní obyvatele

k takovému strachu? 

 

DOKUMENT: U STROMU OBĚŠENCŮ  

Zajisté jste již slyšeli o Branišovském lese a Stromě oběšenců. Je o něm již mnoho napsáno a publikováno, ale ne vždy se informace shodují s fakty. Naše skupina MYSTERY HUNTERS CZ, získala podloženou zprávu o jedné události, na jejímž základě jsme 22. 4. 2019 uskutečnili na místě oné lidské tragédie vyšetřování.

 

DOKUMENT: TRAGICKÝ OSUD MLADÉ DÍVKY  

Z vyprávění pamětníků oné smutné události, měla být Petruna Filipová obětí přítele, který si její vraždu objednal.  V srpnu roku 1898, se v noci vracela pěšky domů, netuše jak hrozný konec jí osud přichystal. Její přítel ještě s dalším pachatelem si na ni počkali, a děvče ubodali nožem. V té době lidmi v celém blízkém okolí tento podlý zločin velice otřásl. Dlouho se o tragické události mluvilo a na místě, kde byla Petruna zavražděna byl dán kříž, který je dodnes opečováván. 

Ono smutné místo jsme v prosinci roku 2017 navštívili a pokusili se navázat se zavražděnou dívkou spojení. Sice se nám na Ghostboxu ozval mladičký ženský hlas, ale nejsme si jisti, zda se jednalo o Petrunu, poněvadž o nás projevily zájem i jiné dušičky a dívka se již neozvala. I když jsme na místě nesetrvali dlouho, vyšetřování bylo zajímavé, a jak se říká, není všem dnům konec. Třeba se tam ještě někdy vrátíme…

 

DOKUMENT: V LESE BOR S NAŠIMI FANOUŠKY 

8. 4. 2018 byla naše skupina MYSTERY HUNTERS CZ, v lese Bor s našimi fanoušky. Tentokrát jsme se zaměřili na lokalitu u nedalekého sídliště Máj - České Budějovice. Vzhledem k tomu, že se nám podařilo s místními entitami komunikovat, přinášíme Vám krátký dokument s této noční akce.

 

DOKUMENT: NEJZÁHADNĚJŠÍ A NEJDĚSIVĚJŠÍ LES V EVROPĚ - LES HOIA BACIU     RUMUNSKO 2016 

V květnu 2016 naše skupina jako první z ČR uskutečnila vyšetřování v nejobávanějším a nejděsivějším lese Evropy, v lese Hoia Baciu v Rumunsku. Přinášíme Vám zde filmový dokument v němž se dozvíte, jak se nápad této akce zrodil, o setkání s panem Dr. Adrianem Patrut (nejznámějším specialistou na danou lokalitu), a co se dělo při nočním vyšetřování, přímo v proslulém kruhu uprostřed lesa Hoia Baciu.

 

 

DOKUMENT: PŘÍZRAKY V KOLNÝM II. DÍL                                                  Zveřejněno: 5.12.2017

Druhý díl filmového dokumentu z vyšetřování v obci Kolným, kam jsme byli přizváni Majkou a Rosťou. Tentokrát jsme se zaměřili na ložnici, kde byl Rosťa čímsi škrcen. 
 

 

 

DOKUMENT: PŘÍZRAKY V KOLNÝM I. DÍL                                                      Zveřejněno: 8.11.2017

Filmový dokument z vyšetřování v obci Kolným, kam jsme byli přizváni Majkou a Rosťou. Oba naše práce natolik zaujala, že se posléze stali novými členy našeho týmu MYSTERY HUNTERS CZ. 
 

 

 

VIDEO, EVP: LES BOR U ČESKÝCH BUDEJOVIC ("ZA SÍDLIŠTĚM MÁJ")            Zveřejněno: 15.8.2017

Krátké video z návštěvy lesu Bor u Českých Budějovic, kde byla kolegy zaznamenána komunikace s ghostmetrem K2 a diktafonem zachyceno několik EVP.  Omlouváme se za horší kvalitu zvuku v druhé polovině videa. 
Celý článek od našeho nového kolegy Jana Petříka: ZDE

 

 

 

DOKUMENT: VYŠETŘOVÁNÍ V BUDISLAVICÍCH                                                      Zveřejněno: 12.5.2015

24. 11. 2013 jsme vyšetřovali v obci Budislavice. Na zajímavém místě, kde se stala tragická událost, jsme zaznamenali paranormální aktivitu. Z akce jsme pořídili pro naše příznivce krátký dokument, který je zde ke shlédnutí.  
 




 

EVP: O STRAŠIDELNÉ POHÁDCE I                                                                         Zveřejněno: 18.8.2014

19. 7. 2014 jsme na  statku Pohádka prostřednictvím Ghost Boxu P-SB7 komunikovali s lidskou entitou. Jasně nám dala najevo, jak moc jí na statku vadíme. 
Celý článek z vyšetřování: ZDE

 

Další z komunikací  z téhož dne a místa, opět prostřednictvím Ghost Boxu P-SB7.
Opět komunikace s lidskou entitou.




EVP: ZÁKEŘNÁ ENTITA DÍL I.                                                                                      Zveřejněno: 5.5.2014

Ondra s Evou šli prozkoumat s ghostmetrem K2 a diktafonem půdu, kam se pravděpodobně viděná entita ukryla. Zde je část záznamu, kdy ji slyšeli oba vyšetřovatelé zpívat.
Celý článek z vyšetřování: ZDE

 



 

EVP: LES BOR U BRANIŠOVA                                                                                    Zveřejněno: 30.9.2013

EVP pořízené 30. 9. 2013 v lese Bor u Branišova.
 

 

 

EVP: DUCHOVÉ NA PROSEKU                                                                                   Zveřejněno: 24.9.2013

EVP zachycené  při vyšetřování na Proseku. EVP babičky pořízené u lavičky, kde za života často sedávala.
Celý článek z vyšetřování: ZDE

Další z komunikací  z téhož dne a místa.
EVP tentokrát zachyceno na chodbě a v obýváku