Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

logo-cerne.jpg

  Jsme jihočeská skupina zabývající se výzkumem paranormálních jevů a záhadami všeho druhu, po České republice, ale i v zahraničí. K tomuto účelu využíváme, jak naše smysly, tak moderní techniku, skrze kterou se snažíme získat prezentovatelné důkazy.

 

  Náš tým je tvořen ze 3 členů, 1 hostujícího člena a 1 praktikanta. Kolegů, kteří se již v minulosti v terénu osvědčili. Společně fungujeme jako taková druhá rodina. Každý má v týmu své pevně dané místo a je ochotný obětovat svůj volný čas i prostředky pro plnění našich společných cílů.
 

 

 

Svět kolem nás má plno záhad - mystérií a my jsme zde od toho, abychom pod tuto pokličku tajemna nahlédli a mohli vám zprostředkovat, co za ní vidíme.
 

andri.jpg

 Andria Trinity  Funkce:

 Zakladatel - vedoucí skupiny

"Již v dětství mě přitahovaly situace a věci neprobádané, záhadné. Často jsem se zamýšlela nad životem a smrtí. Co se s námi stane, až zemřeme. Vnímala jsem různé nedefinovatelné energie. Pronásledovaly mne opakující se děsivé sny, vize a předtuchy, které jsem nebyla schopna pochopit. Další Alfou a Omegou pro mne byly mimozemské civilizace. Od dětství jsem byla přesvědčená, že mimozemšťané existují. Přece není možné abychom byli v celém tom nekonečném vesmíru sami.
Často jsem zažívala ohledně paranormálních jevů setkání I., II., III., a IV., druhu a jako děcko mě tyto zkušenosti děsily a zároveň fascinovaly.
S dospíváním jsem se naučila identifikovat své pocity, energie a tím si ujasnila, proč na mne některá místa zvláštně působí. Pomalu se začala rozplétat i záhada kolem mých děsivých snů z dětství, a přivedla mne k dávno pohřbené hrůzné historii jedné lokality v jižních Čechách - Branišovskému lesu. Naučila jsem se chápat své vize a sny, jenž mě dopředu varují před nepříjemnými událostmi.
Po sametové revoluci, kdy bylo již možné se těmito jevy veřejně zabývat, začínám paranormální jevy aktivně zkoumat.
Od roku 1993  členem 'Archeoastronautické asociace', která se paranormálními a anomálními jevy zabývala. Členství trvalo až do roku 2000, kdy asociace svojí aktivitu ukončila.
V roce 1999 - 2000 spolupráce s Prima TV na pořadu "Záhady a mystéria - Cesta do pekla (hrad Houska), Poltergeis (Mělník)
V roce 2008 - 2009 spolupráce se skupinou Ghost Hunters Internacional - USA, při vyšetřování na hradě Houska a na zámku v Českém Krumlově.
Od roku 2012 do 2013 členem a vedoucím Jihočeské pobočky - skupiny EPRV 777.
V roce 2013 si konečně plním svůj dlouho plánovaný sen a zakládám vlastní skupinu MYSTERY HUNTERS CZ, zabývající se paranormálními jevy."


 

 

niccy6.jpg

Niccy Enelya  Funkce:
Vyšetřovatel - technik

"Tyto jevy mne více zajímají již dlouhou řadu let, poněvadž vím, že svět není jen to, co takříkajíc vidíme a na co si můžeme sáhnout. V této oblasti jsem aktivní zhruba od roku 2005, ale mé praxi předcházela dlouhá studie. Faktem ovšem je, že již odmala se setkávám s různými záhadami. Někdy tyto fenomény vidím, většinou je ale pociťuji, jednoduše řečeno -  vím o nich. Také vnímám energie míst, pracuji s astrálem a mívám předtuchy." 

 

 

 

14.jpg

Pavel Zachata  Funkce:

Technik - vyšetřovatel

 

 

megi.jpg

Megí Gabreta  Funkce:

Hostující člen

"Paranormální jevy mne zajímají přibližně dvacet let (cca od 8 let). Mívám sny, které se mi často vyplní. Také mám předtuchy. Někdy si řeknu, že by něco nějak mohlo být a ono se to stane, většinou mi přijde myšlenka a je to správné. Vnímám rozličné energie a díky nim rozpoznám, zda se v mé blízkosti nějaká entita zdržuje, anebo zda se v dané lokalitě něco zlého odehrálo. Zajímá mě historie spojená se záhadnými a zajímavými místy.

Jednou jsem viděla s kamarádem stín a byl to určitě duch, protože nikdo jiný s námi v té chvíli nebyl. Před pár léty jsem byla paralyzována jakousi entitou a v té chvíli mi nešlo se vůbec pohnout. Aktivně se věnuji paranormálním jevům od patnácti let a ponejvíce aktivní jsem přibližně poslední 10 let."

 

 

 

2-majka.jpg

Majka Vaníčková  Funkce:

Externí vyšetřovatel

Vše u mne začalo asi v 6 letech, kdy jsem se vyděšená schovávala pod peřinu v domnění, že jsou v pokoji čerti. Avšak jak jsem pochopila časem, šlo o duše mrtvých, kteří se mnou chtěli a do dnes chtějí mluvit. Zjevují se mi na různých místech. Někdy je jejich naléhání až nepříjemné a musím spojení s nimi eliminovat, abych se mohla soustředit i na všední běžný život. Ve spánku astrálně cestuji, což mi dává i určitý nadhled, protože mohu nahlédnout jak do minulosti, tak i budoucnosti. Aktivně se těmto jevům věnuji vstupem do skupiny MYSTERY HUNTERS CZ, abych mohla své schopnosti naplno využít a rozvíjet.

 

 

2.rosta.jpg

Rostislav Stráský  Funkce:

Externí vyšetřovatel

 

 

Nadia Mosser

Nadia Mosser  Funkce:

Vyšetřovatel

Jmenuji se Klára, uměleckým jménem Nadia Mosser. Již od 11ti let se aktivně zajímám o duchovno, a o práci s duchy zemřelých. Mystery Hunters CZ pro mě znamená objasnění a zhmotnění věcí, které vnímám a cítím spoustu let, a především mě pohání touha ve zdokonalování mých schopností. Pracuji přes empatii, chci být opěrnou silou pro duše uvízlé na tomto světě, při jejich cestě za světlem. Jsem umělecká duše a vášnivý urbexer, pro kterého jsou tajemná místa jako magnet. Stojím v šedé zóně, dokážu zřít záři světla stejně, jako pohlédnout do tváře samotné temnoty.