Jdi na obsah Jdi na menu

Les u obce Čejkovice

Tento les se nachází u obce Čejkovice, západně 12 kilometrů od Českých Budějovic. Jde o velmi tajemné a zajímavé místo s temnou minulostí. Před několika staletími se zde celá osada i s domácím zvířectvem propadla do země (jestli i s lidmi není potvrzeno). Ještě třetí den byl podle kroniky slyšet nářek umírajícího dobytka, který nebylo možno vyprostit.

 

V dnešní době nezbylo po bývalé osadě zhola nic až na velmi patrné prolákliny. Lokalita je plná močálů, a proto není zrovna místem k relaxačním procházkám. Již za bílého dne působí les ponuře. V noci se tento pocit ještě násobí a je zde výskyt paranormálních jevů. 

lesucejkovic201214.jpg

Při jedné mé návštěvě v roce 2012 jsem v lese u Čejkovic tuto aktivitu zaznamenala a podařilo se mi nafotit mnoho ektoplazem i dark entity, kteréž se vyskytují velmi zřídka a polapit ji fotoaparátem je docela unikát. Když jsem viděla černý flek na prvním snímku, předpokládala jsem, že se jedná o technickou vadu, či moji neopatrnost při focení (možné částečné zastínění objektivu rukou). Avšak na dalších snímcích byl černý mrak znovu, a znovu. Zadívala jsem se do koruny stromů a dočista ztuhla, protože byl vidět i pouhým zrakem. Přemísťoval se sem a tam, jakoby přede mnou pózoval, a tak jsem měla možnost DARK ENTITY nejednou vyfotit. Pomalu a jistě se ke mně entita přibližovala, a tak jsem po půlhodině raději vyklidila pole. Z této výpravy dokládám několik snímků k nahlédnutí.

 

Andria Trinity

 

Náhledy fotografií ze složky Les u Čejkovic 2012